Hålla ut och hålla hårt

Vintern kom och gick igen. De säger att det ska snöa men jag tror inte på dem. Jag vill inte tro på dem. Jag vill ha värme, sol och limegröna träd.
Jag försöker lista ut vad jag vill göra i vår, hur jag vill göra det. Vart jag vill bo, vad jag vill jobba med. Det är så himla svårt att veta, finns inte så mycket jobb att söka och jag vill jobba. Vill jobba hårt!
Igår tog i alla fall Dessan med mig på en lyxdag och vi började med Yoga i Båstad, sedan åkte vi och hämtade Jessica och Vean på stationen och åt på Sands bakficka. Jag åt soppa och det var jättegott, efter det badade vi på skansen. Badade bastu och i poolarna.

Sedan gick vi till Kallbadhuset och badade där också, fast jag badade inte i havet för det var alldeles för kallt. När vi hade badat klart åkte vi hem och då var Henke hemma. Han hade fixat frallor och när vi fikat åkte vi och klättrade. Det var riktigt längesedan jag var och klättrade, säkert över ett år sedan och jag trodde inte jag skulle klara den första leden jag testade, men med lite hjälp från Henke gick det galant. Det var så himla kul och jag fick mersmak och ska dit imorgon igen.

Tänkte inte på någonting annat under hela dagen än just mig själv och vad jag ville göra. Det behövde jag verkligen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback