Hålla ut och hålla hårt

Vintern kom och gick igen. De säger att det ska snöa men jag tror inte på dem. Jag vill inte tro på dem. Jag vill ha värme, sol och limegröna träd.
Jag försöker lista ut vad jag vill göra i vår, hur jag vill göra det. Vart jag vill bo, vad jag vill jobba med. Det är så himla svårt att veta, finns inte så mycket jobb att söka och jag vill jobba. Vill jobba hårt!
Igår tog i alla fall Dessan med mig på en lyxdag och vi började med Yoga i Båstad, sedan åkte vi och hämtade Jessica och Vean på stationen och åt på Sands bakficka. Jag åt soppa och det var jättegott, efter det badade vi på skansen. Badade bastu och i poolarna.

Sedan gick vi till Kallbadhuset och badade där också, fast jag badade inte i havet för det var alldeles för kallt. När vi hade badat klart åkte vi hem och då var Henke hemma. Han hade fixat frallor och när vi fikat åkte vi och klättrade. Det var riktigt längesedan jag var och klättrade, säkert över ett år sedan och jag trodde inte jag skulle klara den första leden jag testade, men med lite hjälp från Henke gick det galant. Det var så himla kul och jag fick mersmak och ska dit imorgon igen.

Tänkte inte på någonting annat under hela dagen än just mig själv och vad jag ville göra. Det behövde jag verkligen.
 

Kayaking

Igår ställde jag upp som Chaufför till min fina Desireé och till min kompis Jim. De skulle ut och paddla med sina Kajaker men så slulle de börja på ett ställe och sluta på ett så ja. Som jag skrev, jag fick köra bilen. Lika bra det för i en kajak hade jag nog bara klantat mig och kantrat..
tänkte dela med mig av en bild jag tog när de precis hade gett sig av!

Dessan är längst fram och hennes kajak ser ut som en leksak i jämförelse med Jims.
 

Nytt år

Mitt 2013 slutade på sämsta tänkbara sätt och 2014 började på samma vis
Några minuter innan klockan slog 2014 satt jag och Carl mitt emot varandra i en soffa och båda var hemskt ledsna. vi hade båda sagt saker vi inte längre kunde stå för och ord som förlåt räckte inte till längre. Vi såg några raketer explodera på himlen och sedan gick vi och la oss. Dagen efter skulle allt ha varit som vanligt men det var det inte, och nästan exakt ett dygn in på 2014 gjorde vi slut.
Nu bor jag hos mina kompisar och försöker vara i stallet så mycket som möjligt och bara göra saker jag tycker om. Men det är svårt att sova, svårt att äta, svårt att hitta lusten till att göra saker. Fast det svåraste är nog ändå att veta vad det är jag för saker som jag verkligen tycker om. Är det att sitta i min kompis soffa, titta på gråtfilmer och äta glass?
Imorgon ska jag hämta mina löparskor så ska jag börja springa igen. Jag ska göra som förra våren och springa bort smärtan. Jag ska låta detta året gå, låta det bli som det bli och bara göra saker för min egen skull!