Barndomsvänner

Idag mötte jag upp en bakis och alkoholstinkande Amanda i stan. Vi hoppade in på ett fik och satte oss ner, pratade, pratade och pratade. Var inte så himla länge sedan vi sågs men vi hade ändå så mycket att prata om.
Var så underbart att få lite tid med henne för mig själv innan hon skulle ta tåget till småland igen.
Sedan shoppade vi lite också och jag köpte faktiskt två nya tröjor och en klocka. Har egentligen inte råd så kanske ska lämna tillbaka en av tröjorna.
Det här en bild på Amanda från midsommar 2012

Nu ska jag diska och bädda för ikväll ska vi ha HPkväll.


Mars

Mars närmar sig med stormsteg och jag möter det med skräckblandad förtjusning. Den sista delen av februari har varit så bra, jag har fått otroligt mycket kärlek från mina sambos och från vänner omkring mig. Jag känner mig snygg och strålande.
Mina fina killar har varit underbara och jag har träffat dem ganska mycket!
Jag vet också att slutet på mars kommer innebära vissa sorgliga förändringar som jag inte direkt ser fram emot. Men någon sa att enligt kinesiskastrologin kommer 2014 att vara ett bra år för mig så jag håller tummarna att min magkänsla är helt fel!

En bild på mig och fina Frans i mars 2013
 
/ß

Handikappad i sex veckor

I torsdags hände det som jag bara någon vecka tidigare sagt aldrig skulle hända. Jag var uppe på klätterväggen, föll och bröt foten. Dessan lindade min fot och andra på klubben fixade ispåse så att foten inte skulle svullna upp. Sedan bar Dessan och en kompis från klubben ut mig till bilen och så åkte vi till akuten. Där blev jag hjälpt relativt fort och vi röntgade och gipsade och efter ca två timmar var vi hemma igen.
I fredags kom två kompisar till oss med godis, läsk och vin. Vi spelade spel och två konstnärer målade mitt gips till ett fantastiskt mästerverk! Är så glad över det!
På lördagen kom en av dem förbi igen och vi hjälptes åt att laga mat, igår var första gången som jag lämnade lägenheten och då åkte jag till klätterklubben. Det kändes som en jättebra idé när vi åkte dit men när jag varit där i någon timme blev jag mest ledsen över att jag inte kan klättra.
Känns som att jag redan varit gipsad i sex veckor och jag har inte ens varit det i sex dagar!!!
Lägger in en bild på mästerverket senare.