En födelsedagshelg

För 22år sedan satt mamma och pappa i ett hus i lilla Reftele med en snart fylld 2åring och en bara några dagar gammal bebis.
Jag har en fin bild av att de kände sig väldigt nöjda med sitt nya tillskott och sin vackra son.

22år efter min något osmidiga födelse sitter jag på självaste jesu uppståndelse och firar mig med mina absolut närmsta vänner. Håller tacksamhetsböner och äter bara sånt som jag tycker är gott. Gör bara saker jag tycker är kul under en och samma helg och har fått så många fina och kreativa presenter.
Jag kan inte vara gladare, den tjugoandra födelsedagen blev så mycket bättre än alla andra tjugoen och det kändes som att den aldrig tog slut eftersom att jag firade den precis så som man firar påsken.
Alltså en deppig fredag med lite sorgliga händelser. En firande, lycklig och rolig lördag samt en lugnare men fortfarande lycklig söndag.

Nu är jag tillbaka i vardagen med jobb och åtaganden men jag svävar fortfarande på moln och i maj finns det så mycket att se framemot!


Tack till alla som var med och firade min födelsedag, kan inte ha bättre vänner. Finare familj och jag kan absolut inte bli lyckligare!
ß