hitta någon annan

Vi gjorde slut, efter två år insåg vi båda till slut att vi nog inte skulle vara vi, och jag grät flera nätter och flera timmar. Grät och grät, rökte cigg efter cigg och låg dödstyst i en killkompis soffa, minns inte vilka filmer vi tittade på men det var kompisen som valde. Minns att någon la en filt över mig och att jag tillslut somnade och sov en hel natt för första gången.
Det tog några månader och sedan testade jag mina läppar mot någon annans, det funkade ganska bra och jag glömde för någon stund bort att det var någon annan.
Försökte springa bort ensamheten och försökte dricka mig glad. Det går inte ni vet, att dricka sig glad går inte. När man vaknar dagen efter så mår man bara ännu sämre än vad man gjorde dagen innan på grund av alkohol, cigaretter, tom mage och värkande hjärta.
Men till slut gick jag upp på morgonen av mig själv, vaknade utvilad och hade sovit gott. Till slut kände jag mig nöjd med mig själv, jämförde mig själv med hur jag var innan och insåg att jag är bättre, starkare och framför allt lyckligare än vad jag var innan.
Och till slut råkade jag springa in i någon ny, någon som ler när jag ler, hittar på saker att prata om och som inte bjuder med mig hem när kvällen är slut. Någon som inte pussar mig före man träffats tre gånger men som vill följa mig hem fast jag säger att det inte behövs.
Helt plötsligt och väldigt oväntat hittade jag någon annan, någon helt ny och annorlunda, spännande och fantastisk. Plötsligt är jag kär igen och världen vänds upp och ner.
Plötsligt är jag ihop med någon underbar och har sagt upp lägenheten, börjar sälja kläder och ger bort cyklar. Plötsligt är jag på väg ut i världen och bort från det nya. Plötsligt håller jag på att använda upp alla mina sparade pengar och lämna ett helt liv bakom mig.
Men jag vet att det kommer gå bra för såhär har det aldrig känts innan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback