hitta någon annan

Vi gjorde slut, efter två år insåg vi båda till slut att vi nog inte skulle vara vi, och jag grät flera nätter och flera timmar. Grät och grät, rökte cigg efter cigg och låg dödstyst i en killkompis soffa, minns inte vilka filmer vi tittade på men det var kompisen som valde. Minns att någon la en filt över mig och att jag tillslut somnade och sov en hel natt för första gången.
Det tog några månader och sedan testade jag mina läppar mot någon annans, det funkade ganska bra och jag glömde för någon stund bort att det var någon annan.
Försökte springa bort ensamheten och försökte dricka mig glad. Det går inte ni vet, att dricka sig glad går inte. När man vaknar dagen efter så mår man bara ännu sämre än vad man gjorde dagen innan på grund av alkohol, cigaretter, tom mage och värkande hjärta.
Men till slut gick jag upp på morgonen av mig själv, vaknade utvilad och hade sovit gott. Till slut kände jag mig nöjd med mig själv, jämförde mig själv med hur jag var innan och insåg att jag är bättre, starkare och framför allt lyckligare än vad jag var innan.
Och till slut råkade jag springa in i någon ny, någon som ler när jag ler, hittar på saker att prata om och som inte bjuder med mig hem när kvällen är slut. Någon som inte pussar mig före man träffats tre gånger men som vill följa mig hem fast jag säger att det inte behövs.
Helt plötsligt och väldigt oväntat hittade jag någon annan, någon helt ny och annorlunda, spännande och fantastisk. Plötsligt är jag kär igen och världen vänds upp och ner.
Plötsligt är jag ihop med någon underbar och har sagt upp lägenheten, börjar sälja kläder och ger bort cyklar. Plötsligt är jag på väg ut i världen och bort från det nya. Plötsligt håller jag på att använda upp alla mina sparade pengar och lämna ett helt liv bakom mig.
Men jag vet att det kommer gå bra för såhär har det aldrig känts innan.


Båstad halvmaraton!

Innan starten satt jag och mamma i hamnen i Torekov och förberedde det sista. Så som att knyta skorna rätt, fixa nummerlappen och se till så det intekunde bli några skav någonstans.
Here we go!
Måste säga att de första kilometrarna var jobbigast.
Och här är jag cirka två timmar efter föregående bild och jag kan inte förklara hur jävla satans gött det kändes när jag stannade kl på exakt två timmar och femton minuter!!!
Eller ens att jag kom i mål kunde jag inte fatta när jag två dagar tidigare hade suttit inne i stan och dragit shot efter shot!
Sedan bjöds det på massage av båstads bästa massör aka storasyster.

Detta var mitt första halvmaraton och fler lär det bli, inom en snar framtid!

 

Obeskrivligt glad och fruktansvärt ledsen

Sommaren har precis börjat och den har som ni alla vet börjat väldigt bra. Jag har blivit uppraggad på krogen, upphånglad mot en tegelvägg och ramlat omkring i 16 centimeter höga klackar. Jag har jobbat hur mycket som helst och jag har ätit sushi ute i ösregn bara för att vi skulle äta den där jädrans sushin just ute vid havet.
Jag har kört sjukt mycket bil, knappt tittat på TV och vaknat bredvid någon nästan varje morgon.
Och det bästa av allt, jag har blivit kär! 
Men det är någonting som stör den där glädjen, någonting som ligger och skaver långt bak, någonting som gör det svårt att leva i nuet. Det är den där lilla detaljen att jag måste åka iväg, flytta till Norge och lämna Honom här. Från att vi nu träffas varje dag kommer vi helt plötsligt inte att träffas alls på över fem månader, men att jobba en säsong i Norge är en dröm jag har så jag vill så gärna åka dit men samtidigt vill jag så gärna stanna här med honom.