2012

Mitt 2012 var ett mycket omtumlande år som inte var speciellt spännande och inte heller speciellt tråkigt. Det var liksom bara väldigt mycket ingenting.
Tiden gick alldeles för sakta och våren gick för fort, sommaren kom nästan aldrig och det var höst mest hela tiden.
Jag fotograferade nästan ingenting, skrev knappt och älskade alldeles för lite.

I januari började jag ett nytt jobb hos min morbror, där jag trivdes väldigt bra och dagarna gick fort. Där jobbade jag under tiden min kusin var mammaledig och i April fyllde jag 20 år. Detta firades med ett kalas i min ära hemma hos Samuel och i slutet av Maj gjorde han slut med mig.
Då grät jag mest hela tiden och kunde knappt äta och allra minst sova. Jag kedjerökte i bilen efter jobbet och drack mig full alla helgdagar. Sedan tog mina vänner studenten och mitt i tårtätande och champagnedrickande fick jag panikångest och grät bort allt mitt smink på toaletten. Efter omsminkningen blev jag i 30 min kär i Lovisas storebror och efter det kramade jag min allra bästa killkompis så hårt jag kunde.
Sedan var studenten över och i Juli åkte jag på festival. Träffade kompisar från högstadiet mitt i ett vimel av skrikande människor och var full hela veckan.
Sedan flyttade jag till Halmstad och hade mest hemlängtan hela tiden och mådde konstigt hela tiden.
Och sen var det höst och jag blev arbetsslös. Och sedan helt plötsligt var det vinter, nyårsafton och ett helt nytt år.
Och vi blev ihop igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback