Det här är vad jag gör på dagarna.

1. Sover. Sover och sover. Om man har jobbat en hel sommar så kanske man behöver sova sig igenom typ en helt vecka. Alltså utan att vara vaken mer än kanske 2 timmar om dagen.

2. Är i stallet. Hjälper lillasyster Vean med att ta hand om hennes häst då hon börjat i ny skola och inte riktigt har tid till det. Rider, borstar, matar. Gör det som behövs och tycker det är hur kul som helst!


3. Oroar mig. För hösten, vintern, operationen. Just det, jag har ju inte berättat om operationen!!! Den 31/10 ska jag operera mina ögon, så att jag kan se lika bra utan glasögon som med glasögon. Är inte det hur kul som helst? Men tänk om det går fel? Tänk om jag blir blind istället?
Men det blir säkert bra. De vet vad de gör!

 

Ledsen nästan hela tiden

Längtar bort, längtar hem, vill vara kvar, vill fly, vill jobba, vill vara ledig, vill bli polis, vill bli ridskolelärare, vill fotografera, vill resa, vill plugga, vill vara upptagen, vill ha sovmorgon, vill bada, vill sola, vill åka skidor, vill jobba i norge, vill operera mig, vill så jävla mycket och har ingen aning om vad jag ska börja med.
Allt är en enda stor röra i huvudet, får dåliga besked efter varandra och har gett upp om vissa saker.