Jag kan inte sluta älta det här

Jag skriver, raderar, ringer, lägger på och ringer upp igen.
Hur mycket jag än säger och låtsas att jag inte bryr mig så är det ju såklart att jag gör det. Jag gråter igenom nätter och jag springer km efter km för att slippa smärtan i hjärtat.
Vi pratar inte med varandra, det är nästan som att vi aldrig känt varandra faktiskt och absolut inte vetat precis allt som har hänt i den andres liv varje dag de senaste två åren.


Tiden står stilla

Just nu går tiden så sakta, dagarna som är nu är bara en stor språngbräda tills den 15 april då jag ska åka på utbildning för mitt nya jobb och sen drar det ju igång och då kommer jag ju att ha att göra igen.
Jag sover länge, äter frukost i evigheter, lyssnar på musik, tränar, cyklar till stan, inser att jag inte har några pengar, cyklar hem igen. Lyssnar på musik igen, lagar mat och sover lite. Mina dagar är inte så spännande, men snart så! SNART SÅ!


-

Igår träffade jag min allra finaste killkompis på en bar och han log stort när han såg mig. Sedan pratade vi länge om en sak som han var nervös över och om en grej som jag är förbannad över. Vi kramades hårt och länge och jag var så jävla glad, det var nog han också tror jag.

Varje gång jag träffar honom ska jag krama honom lika hårt som jag gjorde igår!


Vine

Hej, alla med iphone! Jag och Max finns numera på vine. Du hittar mig genom att söka på Sofia Sandberg och filmerna består mest utav Max och en kaffe på stan. Kanske händer roligare saker i mitt liv snart som jag kan visa för er.