Midsommar

Midsommarafton firades enligt tradition i Halmstad. Den firades med härliga vänner och ett knytkalas av högsta kvalité.

Vi hade musikquiz och ett lite mer personligt quiz där vi fick svara på frågor om varandra och vem som var mest si och mest så.
Vi dansade runt en midsommarstång som vi hjälpts åt att bygga och vi hade det så jävla bra!

DANS!

Finaste Amanda är midsommarlycklig!
Martina, Michelle och Sara.

Benny fixade midsommarskumpan!

Snapsen var kanske inte det godaste vi drack under kvällen.
Lekledarna rättar personquizet. Jag vann inte men förlorade inte heller

Och tur var nog det för förloraren fick en shot med vodka, tabasko, olivolja och kycklingfond!

Glad jag med stort vinglas och nya midsommarklänningen!

Theodor och Kajsa!

Och så spanjoren Diaz.
Tack snälla alla som gjorde kvällen möjlig, jag hade den bästa midsommaren genom tiderna!
NI ÄGER!
/ß

Påminnelse till mig själv

Sofia!
När du rett upp ditt liv. När du tagit reda på vad du vill göra av dig själv och hur ditt liv skall se ut så måste du minnas detta.
Hur detta kändes. Hur det kändes att vara så känslomässigt förvirrad och ena dagen vilja en sak och nästa en annan.
Visserligen är det sådan du är, känslomässigt förvirrad alltså men vi hoppas verkligen att det kommer att gå över när du blir äldre.

Du måste komma ihåg hur detta kändes. Att vara så utmattad av alla tankar och alla extra hjärtslag. DU MÅSTE MINNAS!
Du får aldrig glömma bort hur det var att vakna upp till ingenting men ändå tvungen att stiga upp.
Du får aldrig glömma hur det var att köra på fyrans växel jämt och ständigt bara för att du inte hade ork till att ta tag i dina problem.
Du får aldrig glömma hur ditt liv ser ut just nu.
Du får aldrig glömma hur du alltid längtade efter denna sommaren men nu inte vill att den skall komma.
Du får aldrig glömma hur du längtade efter någon att våga dela allt med men aldrig vågade dela allt med ändå.
Du får aldrig glömma hur din tro till dig själv försvann och du måste hitta den igen. Har du inte hittat den när du läser detta igen så måste du göra det. Fortare än fort!
Du får aldrig glömma hur det var att öppna sig och släppa in andra. Du får aldrig glömma hur skönt det var.
Du får aldrig glömma hur det var att vara den du ville vara en kort stund innan allt ändrades.
Du får aldrig glömma allt det här, för om du glömmer så är det förjäves jag skriver detta och det är ju onödigt att skriva så här på din blogg som vem som helst kan läsa om du själv skall glömma bort allt detta som är så viktigt.
SÅ GLÖM ALDRIG! Glöm aldrig hur detta var.

ß

Pilefeldtsgatan

Min NYA hyresvärd ringde nu och sade att jag får tillträde till lägenheten den 1/7. Fattar ni hur snart det är? Åh, jag är så glad!

Lägenhets let!

Just nu lägger jag stor del av min lediga tid åt att sitta och klicka mig igenom olika hemsidor på jakt efter en etta i Halmstad. Jag skickar mail och ringer samtal. Ingenting hittar jag.
Det är ett hav av alldeles för många stora lägenheter och alldels för få lagom små till mig.

Snälla någon, om ni vet någon som behöver bli av med en 1a i Halmstad och det är en hyreslägenhet. Snälla snälla Tipsa om mig eller tipsa mig om personen i fråga.
Jag börjar jobbet om en månad så därför är det lite akut med lägenhet!
SNÄLLA HJÄLP MIG!!

Livet ordnar upp sig.

För en vecka sedan låg jag i min säng med svullna ögon och trodde att här är det stopp. Nu tar jag mig varken upp eller ner mer. Jag gick som i någon slags trans till jobbet och jag minns inte vad jag gjorde på jobbet eller när jag kom hem.
Kanske sov jag, kanske gjorde jag saker jag inte gjort på länge eller så bara dök jag ner i min säng och gjorde ingenting.
Förra veckan var en ledsam vecka, en bråkig vecka och en arg vecka. Efter en lång måndag, en ledsam tisdag, en förkrossad onsdag och en arg torsdag så kom fredagen. Fredagen med stort F!
Jag hade inga direkta förhoppningar om denna fredagen, bara att den skulle vara som vilken annan fredag som helst, bara lite mer tjejkompisar och mindre killar. Och så blev det. Det blev en fantastisk helg med underbara tjejer och ett nytt jobb. Livet ordnar upp sig och på söndagen efter mycket ångest och sömn tog jag mod till mig och gjorde något som jag egentligen inte var tillåten till. Men även det gick bra och nu håller livet på att ordna upp sig.

När man är där nere på botten, så jävla långt ner man bara kan komma så skall man aldrig ge upp och tro att nu är det slut, nu stannar jag här resten av livet. För när det är så dåligt, så behövs det så lite för att ta sig lite högre upp. Sluta aldrig hoppas och sluta aldrig försöka.

Vad som än har hänt, hur dum du än har varit så ger livet dig en andra chans. Även om personerna i din omgivning inte gör det. Livet ger oss alltid en andra chans. För att livet måste, livet har inget val.
Om någon är elak och sviker dig, tänk igenom allt noga. Säg ingenting som du kommer att ångra och överväg alternativet att förlåta. Går det inte att förlåta så måste alla acceptera det och om du svikit någon så måste du acceptera om personen i fråga inte kan ge dig en andra chans. Men kom ihåg, livet ger dig en andra chans! Så länge du lever och är frisk så kommer livet alltid att ge dig en andra chans!
Och du överlever!

/ß