Allt känns så overkligt.

Somnar bredvid och vaknar bredvid, äter frukost bredvid och säger inte speciellt mycket. Vi skall båda iväg till varsitt jobb och vi hörs nog inte före imorgonkväll.
En kram och puss på kinden sedan hejdå, vi hörs.


Stela fingrar och brinnande hjärta

På dagarna står jag i snön och hoppar för att hålla värmen, fryser om fingrarna och blir varm av barn som lär sig åka slalom.
Mitt nya jobb är så himla roligt, allt är så himla roligt med det! Att hjälpa en femåring som aldrig stått på ett par skidor innan och ta fram mjukdjur till dem som inte riktigt vågar ännu. Det är värt att frysa om fingrarna när man får en femåring att våga lite mer. Det är värt alla stela leder i hela kroppen.
Men att jobba med människor som aldrig sitter still, hela tiden är någon annanstans än vad man tror och aldrig på samma ställe som en själv är såhär i början ganska frustrerande. Alla ropar på varandra i kom-radion hela tiden och tanken på att alla kan höra mig skrämmer skiten ur mig. Så just för tillfället är det mest jag och mina danska barn borta i hörnet och så har vi ju några mjukisdjur som vi kastar snö på när vi blir uttråkade också.
Men ibland blir jag utbytt och får åka lite skoter, sitta i toppliften och åka pulka.
Det är nog det roligaste, att åka snabbt, snabbt på skotern så att kylan biter i kinderna och hjärtat börjar brinna. Att blåsa ur alla negativa tankar, alla sura miner och missförstånd. Det är det bästa med det här jobbet, att när man kommer hem har man inte kvar något sådant!Söndagsmorgon

Jag vaknar alltid med ögon som rinner och gårdagens smink som kletat ut sig. Ögon som knappt går att öppna och skrikande mage, ont i fötterna och ont i huvudet.
Fast inte idag, inte idag. Ögonen kletar och kliar och rinner. Men jag har minsann ingen huvudvärk. Vi var ute igår, dansade i höga klackar och träffade människor. Det var fantastiskt roligt, allt var så himla roligt.
Jag har bestämt mig för att inte dricka innan julafton och jag tänker hålla det, det är inte värt att vakna en morgon och må så jävla dåligt när det inte ens var speciellt kul. Jag bestämde mig den 24 november och hittills har det gått bra. Men bara för att man skall ha en "vit månad" betyder ju inte det att man måste vara osocial och inte följa med ut och dansa. Nykter betyder inte tråkig vilket man ofta tror. Men jag hade svinroligt igår och det är så jävla gött att må bra idag!!


Tryck ner mig när jag flyger för högt!

Jag saknar sommaren, små händer med små fingrar och jag saknar att kunna gå i leriga gummistövlar och ful regnkappa utan att någon höjer på ögonbrynen. Jag saknar regniga konserter och engångskameror, jag saknar pissljummen cider och söndriga solstolar.
Fan vad jag saknar varma nätter och shortsklädda ben!


Längtar efter

Nu när jag ej är arbetslös längre spenderar jag varje ledig stund med att köpa kläder som jag länge velat ha. Mest blir det kjolar och klänningar men i veckan firade jag mitt nya jobb med dessa Jeffrey Campbell
och nu spanar jag självklart in dessa strumpbyxorna att ha tillBröllopsförberedelser