Tappat lite av min lust!

Jag känner för att skriva av mig lite, jag tänker på det här precis hela tiden. Jag måste få skriva om det annars kommer mina vänner att bli trötta på mitt tjat om det.
Allt som jag sett fram emot, hoppats och önskat gick i fredags i kras.
Lyxen med att äta när jag vill, komma hem när jag vill, äta vad jag vill, äta vid tv:n, äta godis innan frukost och gå promenader alldeles för sent på kvällen. Bjuda hem vem jag vill och låta personen åka hem när den vill, snooza i en timma utan att någon klagar och röka utan att någon ger mig besvikna blickar.
Kanske kan allt vara förstört nu, kanske kan allt det vara borta. Kanske måste jag sluta att klara mig själv.
Allt handlar om att min chef sade att jag inte får jobba kvar. Efter 5 veckor får jag inte jobba kvar.
Och jag är så himla besviken, på mig själv och på det mesta runt omkring. Jag är inte sugen på någonting. Kräftorna jag åt i fredags smakade inte gott och alkoholen jag drack till gjorde ingen nytta. Jag var ändå inne på min kompis toalett och städade.
Varför i hela friden städar jag på en förfest? Det är inte ens mitt jobb längre! Varför måste jag rätta till toapappret och ta bort alla fläckar från spegeln? Varför måste jag kolla om toastolen är dammig och varför, varför gör jag det här?
Jag vill så gärna bo kvar här, jag trivs så bra i min lägenhet och med alla runt omkring. Allt har känts mycket lättare på sista tiden och allt har bara fungerat. Ingenting har krånglat. Förrens i fredags. 

Jag vill inte att min lust till att göra saker skall handla om ifall jag har ett jobb eller ej. Jag har sparat mer än halva min lön hela detta året. Jag klarar mig. Men vill inte vara arbetslös. Jag måste sluta vara så ledsen över att jag inte har ett jobb just nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback