Drömmar.. bara drömmar


Jag har någon dum fanatsi om att starta en nattklubb i Halmstad, allra helst i en rökig källarlokal som bara de coola människorna hittar till. Inte de snåla skitarna som hänger på corner. Inte för att det är fel, inte alls. Jag hänger ju där. Sällan men jag har ju ändå hängt där rätt mycket!
Hur som helst så skall vi bara spela indiepop (det är därför som bara de coola människorna hittar dit), och några kvällar om året, typ en kväll i månaden, skall vi bara spela Håkan Hellström. För det tycker jag är någonting som finns brist på, nattklubbar där man dansar hela natten till fet Håkan-musik.
Vi skall ha öppet tills drickan är slut eller tills att alla gästerna gått hem, vi skall ha massor med sittplatser men som ingen kommer att sitta i ändå för att alla dansar.
Det kommer att finnas fina pojkar och flickor med vackra kläder och hattar på huvudena och det kommer inte att vara massa klotter på väggarna, ingen vill ju klottra på fina väggar ändå!
Det kommer att finnas några lugnare vråer för de som vill diskutera politik, musik, kläder eller vad ni nu vill. Och det kommer att vara den fetaste nattklubben i hela stan!
Alla kommer att vilja hitta dit, men ingen kommer att få veta, för det är bara vissa som får komma dit. Och det är indiepopparna!  

Men hur som helst så är detta bara en dröm och jag uppmanar vem som helst att sno min idé. Detta är något som fattas och jag vill ha det. NU!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback