Oj, studenten!

haha, märkte att jag missat att lägga ut bilder från studenten. Det är väl kanske inte så intressant nu men jag har ju några vänner som skall stå på samma plats som jag gjorde om ca ett år så då kan ju de titta och njuta. Det var den absolut bästa dagen i mitt liv!


En överlycklig klass!

Två glada och stolta syskon!

Fyra väldigt glada kusiner!

Lite efter-/förchill hos Elin med en pytteliten del av släkten!

Vill ni verkligen veta vad som hände sedan, heheeheh! :)

Drömmar.. bara drömmar


Jag har någon dum fanatsi om att starta en nattklubb i Halmstad, allra helst i en rökig källarlokal som bara de coola människorna hittar till. Inte de snåla skitarna som hänger på corner. Inte för att det är fel, inte alls. Jag hänger ju där. Sällan men jag har ju ändå hängt där rätt mycket!
Hur som helst så skall vi bara spela indiepop (det är därför som bara de coola människorna hittar dit), och några kvällar om året, typ en kväll i månaden, skall vi bara spela Håkan Hellström. För det tycker jag är någonting som finns brist på, nattklubbar där man dansar hela natten till fet Håkan-musik.
Vi skall ha öppet tills drickan är slut eller tills att alla gästerna gått hem, vi skall ha massor med sittplatser men som ingen kommer att sitta i ändå för att alla dansar.
Det kommer att finnas fina pojkar och flickor med vackra kläder och hattar på huvudena och det kommer inte att vara massa klotter på väggarna, ingen vill ju klottra på fina väggar ändå!
Det kommer att finnas några lugnare vråer för de som vill diskutera politik, musik, kläder eller vad ni nu vill. Och det kommer att vara den fetaste nattklubben i hela stan!
Alla kommer att vilja hitta dit, men ingen kommer att få veta, för det är bara vissa som får komma dit. Och det är indiepopparna!  

Men hur som helst så är detta bara en dröm och jag uppmanar vem som helst att sno min idé. Detta är något som fattas och jag vill ha det. NU!


Nu skall jag tala ut och vara arg.

Det finns några saker som gör mig frustrerad och som jag vill ändra på i våran värld.
Vi lever ju trots allt här ihop och vissa saker skulle kunna vara så mycket bättre om dessa sakerna inte hände så att jag inte behövde vara frusterad. Jag tror att andra också blir frusterade över samma saker.

Först och främst så blir jag arg när folk kommer objuda på fester eller andra tillställningar. Det är omoget och idiotiskt.
Det nog så att du inte är bjuden av en anledning. Antingen är det redan för mycket folk där eller så är du bara inte välkommen. För att du kanske inte känner den som har festen eller för att du helt enkelt bara inte är välkommen.
Även om du inte är dum mot något som är där så förstår du tillställningen genom att komma objuden.
Så om du som läser detta är en sådan som brukar komma objuden så tänk på detta; Varför vill du vara på en fest där du inte är välkommen? Vad är det för mening med det?

Jag blir arg på folk som skäms över sina vänner eller pojk-/flickvänner. Som säger: schhh, gör inte så. Du skämmer ut mig.
För det första så tycker inte jag att man kan skämma ut någon annan än sig själv.
Och för det andra, vem i hela världen vill vara vän med någon som skäms över en?
Jag har någon vän som har gjort fel val och någon som inte alltid kläcker ur sig de smartaste kommentarerna men ändå så gillar jag dem väldigt mycket och skäms inte över dem.

En annan sak som gör mig arg är när folk inte vågar vara ärliga, kanske behöver man en knuff i baken och att någon säger till en att så här kan du faktiskt inte bete dig. Du är en dålig kompis när du gör så och så och så. Det kanske är sådan du är och inte tänker ändra på dig men då är jag ledsen för jag vill inte vara vän med någon som.. bla bla bla..
Vill du vara vän med någon som beter sig som en idiot? Okej, vill du det. Va det då. Fast om du inte vill så kan du lätt göra någonting åt det. För din idiot till kompis kommer antagligen att bli arg på dig men tacka dig lite senare. Så det är värt det.