Om mina föräldrar


Världens bästa pappa är 49år, heter Ove och arbetar på ett företag som heter GATE. Där sätter han ihop hjälpmedel till rörelseförhindrade. Gåbord och sådant.
Pappa är bäst för att han alltid ställer upp. Han skäller på mig när jag förtjänar det och hjälper mig när jag ber om det. Det var pappa som lärde mig att Simma, alfabetet, skriva och allt där emellan.
(Mamma hjälpte visserligen också till)
Pappa är den där som visar hur man byter däck på bilen, fyller på olja och skruvar upp tavlor och lampor på bästa sätt. Pappa är han som är riktigt mysig att kramas med!

Världens bästa mamma är 47år, heter AnnHelen (Kicki) och arbetar på ett företag som heter GP Plastic. Där gör de skruvkorkar till bland annat mjölkpaket. Men mamma är kvalitétschef där.
Mamma ställer alltid upp, hon har skjutsat mig till stallet otaliga ggr och stått ut med skrik och bråk från mig. Hon torkar tårar och växer i mitt hjärta varenda dag. Hon är bäst!
Mamma är den där man ringer till när det krisar eller när det inte krisar och man bara känner sig ensam. Mammas krmar känns på mils avstånd och man behöver egentligen inte krama henne för att känna kramen.

Både mamma och pappa är bäst i hela världen och utan dem två skulle jag inte vara mer än en liten muslort.
Jag älskar er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback