Om mig!

Jag heter Sofia Sandberg, jag är intresserad av foto och tar studenten om lite mer än 100 dagar! Det är sjukt underbart. Längtar så jag dör.
Jag är född och uppväxt i en liten by i Småland - Reftele. Dit kommer jag aldrig att flytta igen.
Efter högstadiet flyttade jag till halmstad och här går jag nu på Ljud & Bildskolan. Efter studenten kommer jag nog aldrig att flytta hit igen.

Jag är oerhört kärleksfull mot alla jag tycker om!
Jag älskar allt som får mitt hjärta att gunga och det kan vara vad som helst som tex. en av mina bröder eller fin musik.
Förut tyckte jag inte alls om mig själv men efter några års mognad har jag insett att även om jag inte är som alla andra, ingen är som alla andra, så är jag fantastisk och tänk så underbart det är att vara unik. Ingen ser ut som mig!

Jag tycker inte om förändringar, vissa skulle säga att jag har OCD men jag ser det inte så. Det är inget fel på att alltid vilja gå på den vänstra sidan av dig eller åka bil bakom föraren eller hänga tvätten på ett visst sätt.
Eftersom att jag inte tycker om förändringar ändrar jag inte så ofta på mig själv eller på mitt liv därför har jag sett ungefär likadan ut i flera år nu.

Jag tycker om positiva människor och tycker att jag själv är rätt så positiv.
Framtiden är något som jag facineras mycket utav, den är oskriven och alla val man gör i nuet kan ändra den.
Den är det enda man kan se med positiv syn på utan att kunna säga emot sig själv.

Jag tycker om Sverige och vill aldrig flytta härifrån men jag skulle nog vilja bo ca 60-70 mil högre upp i landet än vad jag gör nu.
I framtiden vill jag jobba som polis, ha en hund, två katter och en häst! Jag vill aldrig vara uttråkad och rastlös. Jag vill vara en upptagen människa som har roliga vin-kvällar hemma hos sig med sina underbara vänner.

Förövrigt har jag blå/gröna ögon, liten rund näsa och härligt leende. Hoppas vi ses!

Så, nu vet ni hur jag ser ut också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback