Sjuk + rastlös = mer sjuk

Igår var jag hemma från skolan eftersom att jag hade så oerhört ont i magen att jag inte kunde stå upp, det är lite jobbigt när det är sådär...lite för ofta. Men det gick över efter typ halva dagen och jag var med och grillade med mina fina grannar på kvällen. (Bilder kommer strax)

Idag när jag vaknade smakade det blod i munnen och jag kunde knappt prata. Men eftersom att jag var hemma igår och kände mig rastlös tog jag mig ändå till skolan. Det var en jobbig dag men rastlösheten gick inte över, efter skolan stack jag till körskolan och pluggade.. Precis som alla andra dagar.
När jag kom hem tänkte jag gå och lägga mig eftersom att jag typ bara sov 3-4 timmar i natt på grund av både magen och alla tankar som snurrar omnkring när man inte kan sova, ni vet.
Men när jag kom hem var jag fortfarande rastlös så jag började att städa mitt rum, och inte bara det där vanliga plocka-i-ordning-städandet jag brukar hålla på med (när jag väl håller på), utan jag tog i ordentligt och dammtorkade och flyttade på sängen och dammsög i varenda skrymsle och vrå. Harre jisses.
Jag kallsvettades om vartannat men gav ändå inte upp.
Nu känner jag mig riktigt dålig men ändå pigg som en mört, jag fattar inte vad det är med mig. När jag bör vara pigg är jag dödstrött, när jag bör vara dödstrött är jag pigg, åh!

Men hur som helst så har min granne lunginflammation och eftersom att vi bor i samma hus och använder samma toalett och allt sådant så är jag väldigt rädd att hon kan ha smittat mig. Jag hostar på exakt samma sätt som henne.
Det är inte okej, jag vill träna!

Ursäktar för världens längsta och bildlösa inlägg men jag kände för att berätta hur duktig jag är trots att jag är sjuk.
Förresten så är jag nog den gnälligaste människan i världen när någon verkligen tar hand om mig när jag är sjuk. hehe! Annars är jag en superhjälte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback