Historiskbild


Idag fick jag sluta exakt när jag ville så jag gick hem efter lunch, fantastiskt väder idag. Satte mig ute och solade med Conny och Dennis, de bjöd mig på honungsmelon, jag läste klart en bok och de spelade lite fotboll. Jag blev röd och nu kliar min kropp, imorgon är jag brun!
Efteråt var jag och Simon på en modevisning, jag blev fruktansvärt besviken men det blir man väl ibland!
Sedan cyklade vi igenom stan och hamnade vid en lekpark, vi gjorde en hinderbana och Simon gungade högt. Jag ropade LAND I SIKTE och blev höjdrädd. Sedan cyklade vi hem igen och stekte hamburgare.

Jag sitter och skriver projektrapport just nu, Simon och Jessica sitter i min soffa och letar lägenheter i Helsingborg.
Det är lite sjukt att det är 44 dagar kvar tills vi inte skall bo ihop mer, attans!

Livet äger, puss hej!


För snygg för dig!


Idag har jag jobbat ihjäl mig med projektarbetet och också hunnit med att fota lite konsertfoto, vara i skolan och köpt ett par shorts jag suktat efter hela våren. Eller jag började redan i vintras faktiskt! hehe

Hur som helst är jag nöjd med dagen men nu krånglar det så jag skall sova!
PS. någon som vet någon bra hemsida där man kan beställa fotoböcker på under 15 sidor? Jag hittar INGEN! DS

Jag gillar dig.


Jag har sett saker som ingen annan i hela Sverige har sett.

Jag vill åka till ställen jag aldrig varit på förut, till stora städer som är kända för någon sevärdighet. Jag vill inte se någon sevärdighet. Jag vill åka till en stor stad och inte ta med mig någon karta.
Jag vill gå vilse och se saker som inte alls är speciellt sevärdiga fast så tycker jag det och tar kort på det och när jag kommer hem frågar någon om jag varit och sett det och det och jag säger; nej det har jag inte, för jag gick vilse. Men jag såg någonting som jag tror att ingen annan i hela Sverige har sett. Jag såg någonting som inte ens de som bor i den stora staden som jag besökt har sett. För de går bara förbi och förstår inte att även sådant som inte står i guiderna är sevärdigheter, i alla fall för mig.
Fast egentligen vill jag nog bara se saker. Till och med sådant som det står om i guiderna vill jag se.

Här med utnämner jag dig till.. Bilägare!

Jofan, ibland så kan även jag få till det.
Bilägare blev jag i söndagseftermiddag till en vit golf som är hela 14 år gammal. Hehe!
Han har några år på nacken men ett tag skall vi nog kunna komma överrens!


Jag hade lite att fixa med den innan jag var helt nöjd. Tex. satt det sådana där solskydd på fönsterna i baksätet och på bakluckan. Såg knappt ut, så det lade jag ner lite tid på att ta bort, men ni skall få se skillnaden, helt enorm! :)


Ja, ni ser ju själva vad som är före och efter! :)

Jag har putsat och putsat på insidan och den är helt skinande nu, dags att börja på med utsidan! haha

Grillning med grannar!

Nu kommer det en massa bilder från när vi grillade i måndags!
Alla är oredigerade och det var jättemörkt så jag har använt den starkaste blixten som gick, hehe!
En gosig och pussig hund var med - Zlatan


Hela gänget!

Det var årets första grillning för mig och det var riktigt mysigt, jag längtar som in i bomben till sommaren nu!

Sjuk + rastlös = mer sjuk

Igår var jag hemma från skolan eftersom att jag hade så oerhört ont i magen att jag inte kunde stå upp, det är lite jobbigt när det är sådär...lite för ofta. Men det gick över efter typ halva dagen och jag var med och grillade med mina fina grannar på kvällen. (Bilder kommer strax)

Idag när jag vaknade smakade det blod i munnen och jag kunde knappt prata. Men eftersom att jag var hemma igår och kände mig rastlös tog jag mig ändå till skolan. Det var en jobbig dag men rastlösheten gick inte över, efter skolan stack jag till körskolan och pluggade.. Precis som alla andra dagar.
När jag kom hem tänkte jag gå och lägga mig eftersom att jag typ bara sov 3-4 timmar i natt på grund av både magen och alla tankar som snurrar omnkring när man inte kan sova, ni vet.
Men när jag kom hem var jag fortfarande rastlös så jag började att städa mitt rum, och inte bara det där vanliga plocka-i-ordning-städandet jag brukar hålla på med (när jag väl håller på), utan jag tog i ordentligt och dammtorkade och flyttade på sängen och dammsög i varenda skrymsle och vrå. Harre jisses.
Jag kallsvettades om vartannat men gav ändå inte upp.
Nu känner jag mig riktigt dålig men ändå pigg som en mört, jag fattar inte vad det är med mig. När jag bör vara pigg är jag dödstrött, när jag bör vara dödstrött är jag pigg, åh!

Men hur som helst så har min granne lunginflammation och eftersom att vi bor i samma hus och använder samma toalett och allt sådant så är jag väldigt rädd att hon kan ha smittat mig. Jag hostar på exakt samma sätt som henne.
Det är inte okej, jag vill träna!

Ursäktar för världens längsta och bildlösa inlägg men jag kände för att berätta hur duktig jag är trots att jag är sjuk.
Förresten så är jag nog den gnälligaste människan i världen när någon verkligen tar hand om mig när jag är sjuk. hehe! Annars är jag en superhjälte!