Operera sin vagina?!?!

Varnar för känsliga läsare! VERKLIGEN!

Just nu sitter jag och tittar på ett program.
Egentligen så borde de nog inte visa sådana här program men egentligen så borde de nog göra det också för att få tjejer i min ålder att förstå att det kanske inte är så fel att ha lite större blygläppar än vad som "standard".

Alltså en tjej som de intervjuade nyss, är i min ålder och har aldrig legat med någon för att hennes syster alltid berättat för de killarna som hon dejtat att hon har stora blygläppar.
Är inte det himla hemskt av en syster?!
Det gjorde också att många killar, som hon inte dejtade, fick reda på det och retade henne för det i grupp!

Så nu opererade hon sig och det gjorde hemskt ont, och hon blödde otroligt mycket också efter att hon hade blivit ihop sydd. Det kan ta upp till 3 månader innan det har läkt ihop ordentligt. Det kan ju inte vara värt det!

Jag blir så upprörd över att tjejer i min ålder kan tycka att de ser "onormala" ut när alla, ALLA, vet att alla vaginor och penisar ser olika ut och har olika storlek!

DET ÄT SÅ HEMSKT ATT JAG VILL TA TAG I ALLA TJEJER OCH SKAKA LITE VETT I DEM! HARREGUD!!!!


En sak är ju också att killar kan ha komplex över för mycket eller för lite förhud. Spelar det någon roll om det inte gör att man har problem med annat. Som att kissa, eller vad vet jag.

Snälla alla killar och tjejer, alla ser vi olika ut på alla ställen av kroppen och det är inte fel att ha lite mer förhud eller större blygläppar än vad standard är!
Det finns ingenting som är normalt, för ingen ser likadan ut som någon annan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback