Jag skulle vara någon annan om du fick önska nått.


Ja men så kanske det är.
Du vet exakt hur jag är, hur jag skrattar, hur jag går, hur jag ler. Du vet exakt hur bra jag är.
Men du kan ändå inte vara kär i mig, även om du skulle vilja så skulle det aldrig gå.
Så jag skulle kanske vara någon du kunde bli kär i om du fick önska nåt.


Alldeles nyss bestämde jag mig för vad mina fina små framtida barn skall heta. HIHI, jag vet att det är lite töntigt och jag brukar faktiskt inte tänka på sådant här men detta är så fint att jag dör lite.
Min äldsta skall vara en flicka och heta Filippa, Kajsa för att hon skulle bli en sådan där söt tjej som jag vill vara. Som bär kjolar jämt, sminkar sig fint och får killar att rysa för att hon är så himla fin!
Min yngsta skall vara en pojke och heta Hugo, Alfons för att han skulle vara en sådan där liten kille som är lagom blyg och himla snygg som sin pappa. Alla tjejer kommer att vara kära i honom men han kommer inte fatta det och så kommer han att krossa deras hjärtan med fina ögon och mjuka händer.
Sedan kommer han att bli kär och få sitt hjärta krossat av en tjej som inte alls passar honom och då kommer Filippa torka tårar och kolla på film med sin lite för känsliga lillebror. (så att vi föräldrar aldrig behöver oroa oss för våra barn - de tar så väl hand om varandra)
Alla Hugos kompisar kommer att vara kära i Filippa såklart. Men hon kommer att ha en kille som avgudar henne och är 2år äldre.

Ojoj, jag började sakna mina bröder så mycket nu att jag måste gråta en skvätt.

Kommentarer
Veronica säger:

Mina äldsta ska vara tvillingar, Timo och Mika, ha sneda ögon och mörkt hår, liksom sin pappa. Sedan föds Eija, och alla pratar givetvis finlandssvenska.

2010-09-24 | 16:05:41
Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/zochjag

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback