S!ESTA

jag har varit iväg sen i måndags och just nu sitter jag hemma hos Jessicas föräldrar och försöker återhämta mig från en festival som har varit både bra och dålig.

Jag har under denna veckan hört oerhört mycket bra musik och sett en hel del bra live spelningar.
Jag har blivit av med alldeles för mycket saker och jag har gjort av med för mycket pengar.
Jag har bränt mig och jag har sovit alldeles för lite.

Det har inte varit den bästa veckan i mitt liv, men absolut inte den sämsta.

Första kvällen var rolig, vi satt i campet och lyssnade på musik, snackade med våra nya grannar och jag drack inte så mycket för jag tänkte att jag skulle försöka spara lite på cidern. Självklart så har jag och Jessica sådan fruktansvärd tur att när jag ligger och sover i tältet går någon in och tar all vår dricka. Så under onsdagen hade vi ingenting att dricka och jag var arg som ett bi för att min favorit väska hade försvunnit och självklart för att någon hade gått in i tältet när jag låg där och sov.
Detta har inte bara hänt oss utan vi har träffat på oerhört mycket människor som blivit av med saker.
Någon bröt sig in i Annies och Ules tält under sista kvällen och någon skar sönder Johannes och Mårtens tält och tog 2 flak öl under näst sista kvällen. Så jäkla förbannad blir man!!!!!!!


Timos spelning var riktigt bra i alla fall. FRUKTANSVÄRT BRA!! :*

William

Jag kanske har berättat detta innan jag vet inte. Min dator heter William och för det mesta så tycker jag om honom väldigt mycket, men nu vet jag inte hur det är med honom faktiskt. Jag tror att han har fått virus och han har verkat vara lite hängig och förkyld ett tag nu. Så igår så blev han riktigt sjuk och jag kunde inte sätta på honom. Så nu vet jag inte hur länge jag måste vara utan dator och jag vet inte heller hur många av mina bilder som kommer att försvinna. Tråkigt men sant. :(

jag ska se om jag får på honom idag, gör jag inte det får jag nog olyckligtvis lämna in honom och betala massvis med pengar för att få honom fixad. :(

Men men, nu sitter jag i skolan och skriver. Jag och Tina håller på att jobba med vårt projekt i Mediekommunikation, det går bra tror jag. :)
Ikväll blir det utgång men jag har inga pengar så jag ska vara nykter ikväll. Brabra.
Resten av helgen blir det lite överraskningar och jag får se om jag följer med mamma och pappa till något ställe. :)

Nu ska jag fortsätta att redigera bilder, HA DE!

Btw, i måndags så fotade jag Felicias slutkollektion och det blev riktigt bra bilder. Jag blev nöjd och hon blev också supernöjd så detta ska nog inte bli några problem. :) Snygga modeller hade hon, och kläder med för den delen. jag ville bara ta vissa av plaggen och springa därifrån. ;)

Att vara, att vara

att vara lillasyster till mina bröder är det bästa som finns!

I totally love you guys! <3


[Det ska vara en bild på alla oss 3 här men jag tror inte jag har det.]

Alltid en till


Jag lovade brorsan att jag skulle skriva om Popadelica idag men jag är rädd att det inte kommer att ske.
Det är så mycket annat som far runt i mitt huvud. Tankar om allt och ingenting.

Igår hängde jag på några gamla kompisar ut på krogen, har varit rätt mycket nu på sista tiden men det är så det ska vara. Right?
Trevligt var det i alla fall. :)

Idag tänkte jag dra tillbaka till hamstad men mamma ändrade de planerna och ville ha hem mig. Men nu är de bortbjudna och jag vet inte om jag ska hänga med eller inte.


Lights will guide you home

Krogen igår igen. Det var faktsikt riktigt riktigt trevligt. :)
Så pass trevligt att jag fortfarande är sugen på att gå ut ikväll. haha.

Hela skolan var ute typ, mer än 13 stycken var vi som hängde ihop lite. hade lovat rätt många kompisar att sova här så har precis plockat undan extra sängen och sådär. :)

Imorgon kommer Simon och sedan blir det slapp helg resten av denna veckan. Jag behöver det, ska plugga och hålla på och greja lite här hemma. Så jag kommer antagligen stanna i Halmstad hela helgen så om någon vill träffas bara säg till. :)

Matte nationella på tisdag, jag ser inte fram emot det. :(

Nu ska vi sova, ha de!

_____

Hur man än gör, hur mycket man än pratar om det. Hur mycket man än försöker så kommer det alltid vara lika jobbigt som underbart att vara kär.

Jessica fyller år idag.

Jag vet precis hur det står still i mitt liv just nu. och det rör sig åt massvis med olika håll. Men jag tror jag hänger med. Jag får bara lite håll när jag måste springa en hit och en dit. Men det löser sig.

Jessica fyller år idag och vi har firat henne genom att Nea, Dan, Erika och Tina var här och grillade och lekte lite på lekplatsen. Riktigt trevligt.

Nu ska jag försöka sova, om det går.

Ibland slänger man ur säg saker man inte borde, ibland slänger man inte ur sig saker man borde

OLW

just nu sitter jag och Malin i skolan och arbetar på våran offert. Känns rätt bra faktiskt, tror vi har bra ideér och sådär.
När jag kommer hem ska jag springa en runda och sedan ska vi grilla verkar det som. Eller så skiter jag i att springa och tar det imorgon istället. Fast det är ju så himla nice väder just nu. :) En liten runda blir det nog i alla fall.
På onsdag blir det nog utgång hoppas jag. :)

we have to fight for this love

Alltså jag tänkte skriva något här riktigt bra här men det kom inte fram något.

Igår följde jag med mamma och pappa och några av deras vänner och bowlade. Det var rätt så kul. Men vi spelade så länge så tillslut blev jag ju alldeles för uttråkad. Som vanligt. haha.
Idag har jag typ bara slappat och när jag kom ner till Halmstad stack jag, Jessica och Dan ut och gick en runda i det fina vädret.
Nu känns det som att våren är påväg och nu har jag också en Siesta biljett som alla andra. Det är nice!krogen!

Det  sjukt roligt ute igår. Och jag menar det verkligen. Jag fixade kanske baldejt och jag lovar att jag träffade på min själsfränder. Det var typ sjukt. Nu ska jag duscha och ta tåget hem. HA DE!

apelsinskal

Min helg har varit super fast jag blev akut jättemörkrädd i fredags. men lördagen var helt otroligt bra och söndagen var inte illa den heller. jag har verkligen spenderat helgen på allra bästa sätt med de personerna som betyder väldigt mycket för mig.
Mer om popadelica i ett annat inlägg.

Nu ska jag sova. Poss Haj.