vår, vår, vår!


Sist jag trodde det var vår var jag alldeles för optimistisk. Då var det fortfarande snö och jag använde mina vantar.
Nu har jag kastat in vantarna och tagit fram min lite tunnare jacka.
I helgen blir det skinnjackan som får åka med till halmstad. Jag NJUTER!

Vi slutade tidigt idag så jag följde med Tina, Erica, Jessica och Nea och åt Kina mat. Fast jag tittade bara på då jag tycker Kina mat smakar så illa. Sedan gick vi ut på stan.  Vi såg årets första snödroppar. ÅÅH SÅ VÅRIGT!
Jag köpte årets första glass, en Magnum Mandel. Mumma! Sedan satte vi oss i en park och njöt, peppade inför Siesta och värmde oss i det våriga vädret. Och promenerade vi runt i staden och ännu en gång hittade jag lite för mycket saker som jag såklart var tvungen att köpa. Nu är jag 4 plagg rikare, men 500kr fattigare. Det känns skönt. Jag har en teori. Om världen ändå kommer gå under 2012 varför ska jag då spara mina pengar? :)

Nu blir det engelskaarbete om klimathot mot isbjörnarna för hela slanten. Puss!
så himla söt! <3


Nu typ 5 timmar senare är jag äntligen klar. Skönt måste jag säga. Detta är nog den första engelska uppgiften jag lämnar in i tid i denna kursen. YEAH! Framsteg.

Nu kan jag inte sitta här mer, måste duscha och sova och kanske ta några nya bilder. eller blir det i helgen. vad tror ni? Vi får se. Jag är trött, jag tror helgen.
Idag köpte jag en Ipod för 150kr, jag är nöjd. Som sjutton. :) Men jag ska betala på måndag, det är bra att ha klasskamrater med mycket pengar! HAHA! Tack Fii!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback