Plugg

jag verkligen älskar instuderingsfrågor och historia.
Första och andra världskriget har jag inte så mycket emot. det är ganska lätt förståligt. Men mellankrigstiden förstår jag inte ens varför man ska läsa om. Det var ju ändå bara massa elände då!!
Och när hälften av alla instuderingsfrågor man gör inte ens kommer på provet som jag ska ha imorgon, ja då dansar jag ju såklart av lycka!!! ABSOLUT!

Jag åt precis kvällsmat och borstade mina tänder. Kl är 00.03 och jag borde absolut sova. Men jag har 28 av 69 frågor kvar att gå igenom en gång till innan jag ska lägga mig och mysa i min säng.

Bilderna från helgen kommer nog imorgon om jag tänker rätt. Men jag har en muntligkomplettering i Historian på onsdag också. Jag har tagit nya tag nu, ni anar inte. Idag satt jag kvar i skolan tills strax innan kl 18 och skrev på en uppgift och redigerade bilder. OJSAN!
Våren ger mig motivation, men jag håller på att få den värsta förkylningen på flera år och jag känner verken lukt eller smak. FYFYFY!

snart kan jag detta med Världskrigen! :D

Måste bara säga att vi hade möte med studentkommetén idag också. Att det kan vara så svårt att välja ett företag, men jag känner att vi har ganska stort ansvar på våra axlar.
Vet ni att jag om lite mer än ett år tar studenten? Vet ni att jag borde bestämma vem jag ska gå på balen med? Vet ni att jag borde börja tänka lite på allt detta? Vet ni att vi inte ens fått reda på vilka skolor vi ska gå på balen med? Inte lätt att välja vem man ska gå med då. OJSAN! Jag blev nervös nu.

Kram och Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback