18års fest

Igår firade Rebecka, Kim, Zazza och Josse att de hade fyllt 18år.
Förfesten var grym, jag hade jättetrevligt med Hannah, Ida, Malin, Frida och Amanda vi var hemma hos Hannah och Ida och fixade oss sen vid 10 körde Bibbi oss till festen.
I början var det jättekul och man gick runt och snackade med alla, hälsade på några nya och träffade gamla vänner. Trevligt och så. Men det var kanske i en och en halv timme. Sen fick man höra att några hade kommit oinbjudna och efter en stund hade några också börjat hålla på mot vakterna som var där. "muckat" med dem eller vad man ska kalla det. Fattar inte varför så jävla onödigt att för det första komma på en fest där man inte är välkommen och sedan förstöra festen för de som har den så att vakterna ringer till polisen.
Ja vakterna ringde polisen för att de kände sig hotade, fast när de ringde var allt lugnt men de ville väl bara ha något att göra antar jag. Vakterna fick ju såklart betalt fastän att de inte var legitimerade vakter. Men jag tycker inte det spelar så stor roll, man ska ha stor respekt för en stor kille som det står vakt på. Så bara är det. Och man ska absolut inte förstöra en fest som man är bjuden på, eller inte bjuden på. Man kommer inte ens på en fest man inte är bjuden på. Ingen vill vara på ett ställe man inte är välkommen, och om man vill det måste det vara så att man inte fattar att man inte är välkommen.

När vi kom hem till Hannah och Ida igen så snackade vi lite om allt som hänt med Ola och Bibbi samtidigt som vi åt och sedan sjöng vi lite singstar. Jag, Malin och Hannah gick och la oss runt 6 någongång. :) Idag har jag jätteont i halsen och nu är förkylningen på väg på allvar. Påväg har den varit sen sportlovet men nu är det på allvar.

Idag har vi kollat på 4 filmer, ätit pizza och bara slappat. Men imon ska jag ge mig ut och springa, känner att jag behöver det.

Nu blir det glass sen duschen. :) Jag åker tåg till skolan imon, för första gången på 1,5 år.
Puss och kram för en trevlig helg, även om det ballade ur.

BILDER KOMMER SENARE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback