now listen to me baby

idag har jag bestämt mig för en sak. Jag har tillochmed gått såpass långt att jag lovat mig ajälv att aldrig och jag menar verkligen ALDRIG göra detta. Men jag vet att saker jag lovar mig själv, det håller jag aldrig. Kanske är bättre att jag lovar någon annan detta? Men då kommer det bara sluta med att de/den övertalar mig till att visst göra det. Hmm, svårt.
Jag är ledsen för att jag gör er så nyfikna på vad det är jag aldrig kommer att göra, och + det så kommer ni ju aldrig märka det eftersom att jag aldrig kommer göra det. (om jag för engångsskull lyckas hålla ett löfte till mig själv)

Idag har jag jobbat, igen. Idag har det varit lite trevligare men usch vad det är trist när man inte kan få in P3 på radion. :( Och usch så tråkigt det är att Angelica inte jobbar, det är trist. Och usch så tråkigt att vi inte kommer jobba ihop någon mera gång. :(

Just nu lyssnar grym musik, jag ska sova tidigt idag. Som alla andra dagar denna veckan. haha. Jag blir så jäkla trött när jag jobbar.
Men hörrni vet ni om att det är valborg imorgon? Jag har ingenting att göra. Men jag ska ju på årets första festival på lördag så det får ju ta ut det hela. :D

Påtal om att inte hålla vad jag lovar så har jag lovat bilder på mina fina presenter, mönstringen och massvis med nya kläder. Min kavaj som jag gått och nästan gift mig med har jag inte fotat ännu. Det är dåligt jag vet. Förlåt. Ska sluta att lova saker. I alla fall mig själv.

Jag älskar när man råkar stöta på musik på spotify som man faller pladask för. Tex som nyss när jag letade efter en annan låt så hittade jag en väldigt fin. Lyssna på den.

Klicka på bilden för att komma till låten på spotify


Kommentarer
kajsa säger:

sv: åhh tack, Sofia :) vad glad jag blev nu hihi

2010-04-30 | 07:44:40
Bloggadress: http://kajsajarnehage,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback