Nu är den på väg.

Okej, jag känner mig ledsen, gråter till allt jag läser och alla serier jag ser. Jag vill inte träffa någon och allra helst vill jag köpa massa nya fina fantastiskt varma kläder. För nu kommer den. Hösten. Den kommer nu och den gör mig till ett vrak.
Jag vill inte gå ut och jag vill inte stiga upp ur sängen. När solen skiner, som den gjorde idag blir jag lycklig och sprallig men allt försvinner innan kl 19.00 för då är det mörkt och kallt igen. Och min vinterjacka är sönder, jag har lånat en halsduk och har inga vantar. Min basker är borta och jag vill bara skrika att nu får det fan räcka med höst!
För en vecka sedan sade jag att hösten har känts helt okej i år, den har inte varit så farlig som alla de andra åren och i samma stund jag sade det blev det iskallt inom mig. Bara för att jag sade det försvann den mysiga hösten och nu försöker jag rädda allt genom att söka alla jobb jag kan hitta, titta på serier och träna. Men det går inte rädda en försvunnen myshöst. Oavsett om man går på bio med någon eller handlar upp alla sina pengar. Det går inte att rädda och hela min värld rasar samman.
Jag längtar bara hem, till något som känns hemma. Där allt inte är en enda röra och där det doftar gott av löv och hemmagjorda soppor. Jag längtar efter mamma och pappa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback