Livet ordnar upp sig.

För en vecka sedan låg jag i min säng med svullna ögon och trodde att här är det stopp. Nu tar jag mig varken upp eller ner mer. Jag gick som i någon slags trans till jobbet och jag minns inte vad jag gjorde på jobbet eller när jag kom hem.
Kanske sov jag, kanske gjorde jag saker jag inte gjort på länge eller så bara dök jag ner i min säng och gjorde ingenting.
Förra veckan var en ledsam vecka, en bråkig vecka och en arg vecka. Efter en lång måndag, en ledsam tisdag, en förkrossad onsdag och en arg torsdag så kom fredagen. Fredagen med stort F!
Jag hade inga direkta förhoppningar om denna fredagen, bara att den skulle vara som vilken annan fredag som helst, bara lite mer tjejkompisar och mindre killar. Och så blev det. Det blev en fantastisk helg med underbara tjejer och ett nytt jobb. Livet ordnar upp sig och på söndagen efter mycket ångest och sömn tog jag mod till mig och gjorde något som jag egentligen inte var tillåten till. Men även det gick bra och nu håller livet på att ordna upp sig.

När man är där nere på botten, så jävla långt ner man bara kan komma så skall man aldrig ge upp och tro att nu är det slut, nu stannar jag här resten av livet. För när det är så dåligt, så behövs det så lite för att ta sig lite högre upp. Sluta aldrig hoppas och sluta aldrig försöka.

Vad som än har hänt, hur dum du än har varit så ger livet dig en andra chans. Även om personerna i din omgivning inte gör det. Livet ger oss alltid en andra chans. För att livet måste, livet har inget val.
Om någon är elak och sviker dig, tänk igenom allt noga. Säg ingenting som du kommer att ångra och överväg alternativet att förlåta. Går det inte att förlåta så måste alla acceptera det och om du svikit någon så måste du acceptera om personen i fråga inte kan ge dig en andra chans. Men kom ihåg, livet ger dig en andra chans! Så länge du lever och är frisk så kommer livet alltid att ge dig en andra chans!
Och du överlever!

/ß


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback