Nu skall jag tala ut och vara arg.

Det finns några saker som gör mig frustrerad och som jag vill ändra på i våran värld.
Vi lever ju trots allt här ihop och vissa saker skulle kunna vara så mycket bättre om dessa sakerna inte hände så att jag inte behövde vara frusterad. Jag tror att andra också blir frusterade över samma saker.

Först och främst så blir jag arg när folk kommer objuda på fester eller andra tillställningar. Det är omoget och idiotiskt.
Det nog så att du inte är bjuden av en anledning. Antingen är det redan för mycket folk där eller så är du bara inte välkommen. För att du kanske inte känner den som har festen eller för att du helt enkelt bara inte är välkommen.
Även om du inte är dum mot något som är där så förstår du tillställningen genom att komma objuden.
Så om du som läser detta är en sådan som brukar komma objuden så tänk på detta; Varför vill du vara på en fest där du inte är välkommen? Vad är det för mening med det?

Jag blir arg på folk som skäms över sina vänner eller pojk-/flickvänner. Som säger: schhh, gör inte så. Du skämmer ut mig.
För det första så tycker inte jag att man kan skämma ut någon annan än sig själv.
Och för det andra, vem i hela världen vill vara vän med någon som skäms över en?
Jag har någon vän som har gjort fel val och någon som inte alltid kläcker ur sig de smartaste kommentarerna men ändå så gillar jag dem väldigt mycket och skäms inte över dem.

En annan sak som gör mig arg är när folk inte vågar vara ärliga, kanske behöver man en knuff i baken och att någon säger till en att så här kan du faktiskt inte bete dig. Du är en dålig kompis när du gör så och så och så. Det kanske är sådan du är och inte tänker ändra på dig men då är jag ledsen för jag vill inte vara vän med någon som.. bla bla bla..
Vill du vara vän med någon som beter sig som en idiot? Okej, vill du det. Va det då. Fast om du inte vill så kan du lätt göra någonting åt det. För din idiot till kompis kommer antagligen att bli arg på dig men tacka dig lite senare. Så det är värt det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback